Ergonomija na delovnem mestu

Večnamenski stoli

Svet okoli nas se nenehno spreminja in delovni prostori niso nobena izjema. Sodobni načini izvajanja poslovnih procesov zahtevajo stalno prilagajanje delovnega okolja. Če so še »včeraj« jedilnice in kantine v poslovnih objektih ali izobraževalnih ustanovah služile le kot obedovalnice, se danes ti prostori uporabljajo za različne namene – kot prostor za prehranjevanje, sestankovanje, izobraževanje, prireditve in druženje.

Galerija

Ergonomsko oblikovani stoli.

Vsestranskost uporabe – za poslovna, javna ali bivalna okolja.

Določeni modeli stolov v različnih izvedbah (višji – barski stol, nižji – klubski / lounge stol, na kolesih, z ali brez opiral za roke, različne izvedbe podnožij).

Možnost nakladanja pri nekaterih modelih stolov.

Širok nabor materialov in barv.

Različni certifikati za kakovost in varnost ter certificirani materiali, ki omogočajo ustrezno razgradnjo in predelavo brez onesnaževanja okolja.

Večnamenski stoli vrhunskih proizvajalcev Dauphin, Howe, Klöber, Rim, Thonet in Züco omogočajo intuitivno, enostavno in hitro preobrazbo prostora za različne namene. Stole odlikuje udobje, vzdržljivost, fleksibilnost ter elegantni dizajn.

Širok nabor izbranih materialov in barv ter različnih izvedb stolov bo zadovoljil še tako zahtevne želje.

Zaradi multifunkcionalne uporabe in udobja so večnamenski stoli primerni za različne namene uporabe in različna okolja – tako poslovna, javna kot bivalna. Umestimo jih lahko v čakalnice, sprejemnice in avle, kafeterije, kantine v poslovnih objektih, gostinske lokale in restavracije, sejne in konferenčne sobe, govorilnice, predavalnice in učilnice, knjižnice, dvorane, večnamenske prostore, svoje mesto pa najdejo tudi v domačem, bivalnem okolju.

Blagovne znamke

Celoten nabor večnamenskih stolov, ki jih nudimo v podjetju Interteam si lahko ogledate na spletnih straneh proizvajalcev.

DauphinHoweKlöberRimThonet Züco

Povezani dokumenti

Blagovne znamke

Celoten nabor izdelkov, ki jih nudimo v podjetju Interteam si lahko ogledate na spletnih straneh proizvajalcev.