Ergonomija na delovnem mestu

Modularno pohištvo

Enostavno, elegantno in modularno. Fleksibilni in prilagodljivi modularni sistemi vam bodo omogočili, da izživite svojo kreativnost in oblikujete popolnoma individualen prostor.

Galerija

Vsestranskost uporabe – za poslovna, javna ali bivalna okolja.

Fleksibilni in prilagodljivi modularni sistemi.

Sodoben dizajn.

Širok nabor materialov in barv.

Različni certifikati kakovosti in certificirani materiali, ki omogočajo enostavno razgradnjo in predelavo brez onesnaževanja okolja.

Z modularnim pohištvom vrhunskih proizvajalcev pohištva Bosse, Howe, Dauphin in Thonet, vam bodo pri opremljanju prostora odprte vse možnosti.

Funkcionalni sistemi veznih elementov ter širok nabor različnih materialov in barv vam nudijo povsem prosto pot pri zasnovi in kreiranju različnih pohištvenih elementov. Z njimi  lahko oblikujete recepcijske in sprejemne pulte, omare, regale, predalnike, mize za različne namene in celo sedežno pohištvo.

Vse komponente izdelkov so zasnovane na modularnosti, ki omogoča neskončno veliko  oblikovalskih možnosti za oblikovanje različnih ambientov v poslovnem, javnem in tudi bivalnem okolju. Z modularnim pohištvom lahko opremite pisarno ali odprti tip delovnih prostorov (openspace), konferenčno sobo, prostor za čakanje, sprostitev ali počitek, kafeterijo ali čajno kuhinjo, zdravniško ordinacijo, razstavni prostor ali trgovino.

Blagovne znamke

Celoten nabor modularnega pohištva, ki ga nudimo v podjetju Interteam si lahko ogledate na spletnih straneh proizvajalcev.

BosseHoweThonet

Povezani dokumenti

Blagovne znamke

Celoten nabor izdelkov, ki jih nudimo v podjetju Interteam si lahko ogledate na spletnih straneh proizvajalcev.