Ergonomija na delovnem mestu

O podjetju

Podjetje Interteam deluje na področju opremljanja interierjev več kot 25 let.

Od vsega začetka se ukvarjamo z ergonomskimi rešitvami na delovnem mestu in širjenjem zavedanja med zaposlenimi, predvsem pa vodstvi podjetij, da neustrezna izbira opreme na delovnem mestu lahko vpliva na:

  • varnost pri delu,
  • kakovost opravljenega dela,
  • uspešnost zaposlenih ter
  • psihofizično zdravje zaposlenih.


Odgovorno vodstvo podjetja, ki daje prednost preventivnim ukrepom, skuša prepoznati individualne potrebe posameznikov v delovnem procesu, saj se zaveda dejstva, da odsotnost z dela (absentizem) lahko povzroči podjetju nepredvidene in visoke stroške.

Glavno vodilo podjetja Interteam je, da na trgu, ki je nasičen z izdelki različnih proizvajalcev in kvalitetnih razredov, ponudimo izdelke skrbno izbranih blagovnih znamk, ki s svojo dolgoletno tradicijo, visoko kvaliteto, modernim in brezčasnim oblikovanjem, predvsem pa z vrhunsko ergonomijo, zadovoljijo vse zahteve in potrebe.
Tako svojim kupcem in partnerjem nudimo smiselno zaokrožen izbor izdelkov in storitev za oblikovanje ergonomskega delovnega mesta. Pri tem smo se osredotočili na dva ključna in najpomembnejša elementa ergonomije, ki sta neposredno povezana s človekom in njegovim počutjem na delovnem mestu – sedenje in osvetlitev.

V podjetju Interteam se zavedamo odgovornosti, ki jo ima izbor opreme na zdravje in počutje posameznika. Večletne izkušnje in znanje, ki ga nenehno nadgrajujemo z razvojem novih izdelkov naših dobaviteljev so zagotovilo, da vam bomo nudili ažurno in strokovno pomoč ter vam tako pomagali izbrati najbolj primeren izdelek za vaše potrebe.
In nenazadnje, zavedamo se tudi, da ima to, kar počnemo, kako živimo in kaj kupujemo vpliv na okolje in planet na katerem živimo. Zato je še toliko bolj pomembno, da razmišljamo »zeleno« in trajnostno ter s tem pokažemo zavedanje in empatijo do naše okolice.

Vizitka podjetja

Dolg naziv
INTERTEAM podjetje za proizvodnjo in trgovino d.o.o. Kočevje, Mestni Log IV/3
Kratek naziv
INTERTEAM, d.o.o. Kočevje
Sedež
Mestni log IV/3, 1330 Kočevje
Datum vpisa subjekta v sodni register
5.6.1991
Osnovni kapital
16.692,00 eur
 
Zastopniki
Nataša Figar, Tomaž Figar
Matična številka
5516102000
Identifikacijska številka za DDV
SI 69608261
Transakcijski račun
IBAN SI56 0232 0001 7994 669, NLB d.d.
 

Kontaktni podatki

 
Pisarna v Ljubljani
Tržaška cesta 330
1000 Ljubljana
GSM: 041 707 383

 

Kontaktni obrazec

Želite izvedeti več o pravilni izbiri in uporabi delovnega stola ali ustreznega svetila? Pokličite nas, ali izpolnite kontaktni vprašalnik in se dogovorite za prezentacijo.

KONTAKTNI OBRAZEC

Povezani dokumenti

Blagovne znamke

Celoten nabor izdelkov, ki jih nudimo v podjetju Interteam si lahko ogledate na spletnih straneh proizvajalcev.