Ergonomija na delovnem mestu

Sedežno pohištvo

Večina vodstvenega kadra v podjetjih se zaveda dejstva, da ima zasnova in ureditev delovnih prostorov pomemben vpliv na celotno podobo njihove družbe. Funkcionalno, zračno, svetlo in estetsko oblikovano delovno okolje vpliva pozitivno tako na zaposlene, kot na poslovne partnerje, ki se počutijo dobrodošle.

Galerija

Vsestranskost uporabe – za poslovna, javna ali bivalna okolja.

Brezčasen dizajn.

Širok nabor materialov in barv.

Različni certifikati kakovosti in certificirani materiali, ki omogočajo enostavno razgradnjo in predelavo brez onesnaževanja okolja.

Majhna recepcija ali velika sprejemna avla – ni pomembno. Vsi se zavedamo, da je prvi vtis tisti, ki traja in ki ga težko izbrišemo, zato je potrebno pri opremljanju prostorov združiti dobro oblikovanje, funkcionalnost, vzdržljivost in trajnost pohištva. Zakaj ne bi prostor za čakanje, sprostitev in počitek izkoristili tudi kot prostor za sestanek, brainstorming ali druženje?

Sedežno pohištvo vrhunskih proizvajalcev Dauphin, Howe, Klöber, Rim, Thonet in Züco omogoča zasnovo raznolikih funkcionalnih konceptov, z neskončnimi možnostmi oblikovanja ambienta, v katerem lahko ljudje komunicirajo in se hkrati sprostijo. Sedežno pohištvo za poslovno okolje ali sedežno pohištvo za domače udobje, sedežno pohištvo z visokimi nasloni, ki ponuja zasebnost in zaščito pred hrupom, ali sedežno pohištvo, ki ponuja maksimalno udobje in sprostitev – odločitev prepuščamo vam.

Izbirate lahko med bogatim naborom barv in materialov, v naši ponudbi pa najdete tudi pripadajoče klubske mizice.

Zaradi multifunkcionalne uporabe in udobja je sedežno pohištvo primerno za različne namene uporabe in različna okolja – tako poslovna, javna kot bivalna. Z njim lahko opremimo recepcije, predprostore, čakalnice, avle, hotelske lobije, kreativne kotičke in prostor za razgovore ali spontane sestanke v odprtem tipu delovnih prostorov (openspace), primerno pa je tudi za opremo bivalnih prostorov.

Blagovne znamke

Celoten nabor sedežnega pohištva, ki ga nudimo v podjetju Interteam si lahko ogledate na spletnih straneh proizvajalcev.

DauphinHoweKlöberRimThonet Züco

Povezani dokumenti

Blagovne znamke

Celoten nabor izdelkov, ki jih nudimo v podjetju Interteam si lahko ogledate na spletnih straneh proizvajalcev.