Ergonomija na delovnem mestu

Svetila za laboratorije

Delo v laboratoriju zahteva visoko kakovost razsvetljave, s katero preprečimo utrujenost oči in tako omogočimo optimalne delovne rezultate. Primerna tehnologija razsvetljave je še posebej pomembna pri delu, kjer je zahtevana dobra reprodukcija barv, pri vizualni kontroli kvalitete, analizi materiala in v prostorih, kjer je zahtevana maksimalna zaščita pred zunanjimi vplivi.

Galerija

Različni tipi laboratorijskih svetil, prilagojenih posameznemu delovnemu mestu.

Osvetlitev delovnega mesta brez bleščanja in utripanja.

Enakomerna, homogena osvetlitev delovne površine, brez ostrih senc in z optimalno reprodukcijo barv.

Visoka svetilnost.

Varčna poraba energije.

Svetila z najnovejšo LED tehnologijo.

Enostavno čiščenje in vzdrževanje svetil.

Vsi izdelki so izdelani skladno z uveljavljenimi standardi za kakovost in varnost na delovnem mestu ter z vso skrbnostjo za varovanje okolja.

V podjetju Interteam nudimo laboratorijska svetila nemškega podjetja Waldmann, ki je eden izmed vodilnih proizvajalcev svetil in svetlobnih rešitev na svetu ter sinonim za kakovost in zanesljivost. Vsi izdelki so izdelani skladno z uveljavljenimi standardi za kakovost in varnost na delovnem mestu ter z vso skrbnostjo za varovanje okolja.

Proizvodni program zajema širok nabor svetil za posamezne specifične zahteve:

  • svetila s povečevalnim steklom,
  • svetila, primerna za delo nad gorilniki,
  • univerzalna namizna svetila in
  • sistemska svetila z modularno zasnovo za osvetlitev delovnih pultov (vgradna ali viseča svetila različnih dolžin in moči svetilnosti ponujajo veliko možnosti za optimalno integracijo na delovnem mestu).

Svetila so primerna za uporabo v različnih laboratorijih – v medicini, v zobozdravstvu in zobotehniki, v farmacevtski in kemični industriji, v raziskovalni dejavnosti, kot tudi v šolskih laboratorijih.

Blagovne znamke

Celoten nabor svetil za laboratorije, ki jih nudimo v podjetju Interteam si lahko ogledate na spletnih straneh proizvajalcev.

Waldmann – namizna svetilaWaldmann – svetila s povečevalnim steklom Waldmann – sistemska svetila

Povezani dokumenti

Blagovne znamke

Celoten nabor izdelkov, ki jih nudimo v podjetju Interteam si lahko ogledate na spletnih straneh proizvajalcev.