Ergonomija na delovnem mestu

Svetila za industrijo

Ustrezna razsvetljava, na pravem mestu, je v industrijski panogi ključnega pomena za kakovost izdelkov in ustvarjanje večje produktivnosti ter motivacije zaposlenih. Nepravilna izbira razsvetljave lahko vpliva na varnost pri delu in zdravje ljudi, na kakovost opravljenega dela in uspešnost zaposlenih, prav tako pa lahko podjetju povzroči višje stroške za porabo energije.

Galerija

Različni tipi industrijskih svetil, prilagojeni posameznemu delovnemu mestu.

Osvetlitev delovnega mesta brez bleščanja in utripanja.

Enakomerna, homogena osvetlitev delovne površine, brez ostrih senc in z optimalno reprodukcijo barv.

Visoka svetilnost.

Varčna poraba energije z najnovejšo LED tehnologijo.

Možnost priklopa na različne napetosti (24V, 110V, 230V).

Svetila, odporna na hladilne emulzije, strojna olja, tresljaje in vibracije.

Vsa svetila izdelana skladno z uveljavljenimi standardi za kakovost in varnost na delovnem mestu ter z vso skrbnostjo za varovanje okolja.

V podjetju Interteam nudimo industrijska svetila nemškega podjetja Waldmann, ki je eden izmed vodilnih proizvajalcev svetil in svetlobnih rešitev na svetu ter sinonim za kakovost in zanesljivost. Vsi izdelki so izdelani skladno z uveljavljenimi standardi za kakovost in varnost na delovnem mestu ter z vso skrbnostjo za varovanje okolja.

Spekter zahtev za pravilno osvetljenost delovnega mesta je tako raznolik, da je nemogoče zadovoljiti vse zahteve s splošno razsvetljavo ali enim tipom razsvetljave. Waldmann ponuja svetila »po meri«. Vsa svetila in komponente so razvita na podlagi večletnega znanja in izkušenj, z upoštevanjem posebnih značilnosti posameznih delovnih mest in zahtev uporabnikov.

Proizvodni program zajema širok nabor svetil za specifične zahteve:

  • strojna svetila za vgraditev v ali na delovne stroje in CNC obdelovalne kabine (vgradna, nadgradna, cevna in reflektorska svetila),
  • svetila za posamezna delovna mesta (sistemska in univerzalna svetila, svetila s povečevalnimi stekli) in
  • stropna svetila za osvetlitev proizvodnih hal in skladišč.

  in svetlobnih rešitev, primernih za osvetlitev različnih delovnih okolij, kot so:

  • delavnice in proizvodne hale (stropna svetila za osvetlitev objekta, nadgradna in vgradna svetila za delovne stroje, svetila za individualno osvetlitev posameznih delovnih mest ter proizvodnih in montažnih linij),
  • skladišča,
  • »precizna« delovna mesta (finomehanika, zlatarstvo, urarstvo, merjenje in testiranje, kontrola kvalitete, fina montaža),
  • osvetlitev pisarniških prostorov in konferenčnih sob.

Blagovne znamke

Celoten nabor svetil za industrijo, ki jih nudimo v podjetju Interteam si lahko ogledate na spletnih straneh proizvajalcev.

Waldmann

Povezani dokumenti

Blagovne znamke

Celoten nabor izdelkov, ki jih nudimo v podjetju Interteam si lahko ogledate na spletnih straneh proizvajalcev.