Ergonomija na delovnem mestu

Konferenčne mize

V današnjem času sestanki, izobraževanja ali predavanja ne potekajo le na tradicionalen način, z običajno postavitvijo mize in stola. Postavitev opreme je lahko fiksna ali fleksibilna. Zahteve po mobilnosti zaradi različnih konceptov uporabe prostora zato zahtevajo tudi posebno pozornost pri izbiri pohištva.

Galerija

Neskončne možnosti kombiniranja.

Vsestranskost uporabe – za poslovna in javna okolja.

Eleganten dizajn, izjemna trpežnost in funkcionalnost.

Pri zložljivih modelih miz preprosti in inovativni sistemi zlaganja.

Različna podnožja.

Širok nabor materialov in barv.

Različni certifikati za kakovost in varnost ter certificirani materiali, ki omogočajo ustrezno razgradnjo in predelavo brez onesnaževanja okolja.

V podjetju Interteam nudimo konferenčne mize vrhunskih proizvajalcev konferenčnih miz BosseDauphin, Howe in Thonet, ki jih odlikuje izjemna trpežnost, udobno in enostavno rokovanje, neizmerne možnosti kombinacij ter sodoben dizajn, ki se brez težav zlije s preostalo notranjo opremo ter zadovolji različne prostorske zahteve.

Širok nabor izbranih materialov in različnih izvedb miz bo zadovoljil še tako zahtevne želje.

Konferenčne mize so lahko fiksne ali fleksibilne. Izjemne rešitve omogočajo enostavno zlaganje in nalaganje miz, ki se jih shrani na za to namenjen transportni oz. shranjevalni voziček.
Mize se lahko na sprednji strani dodatno zastrejo z zasloni iz različnih materialov ter opremijo s skritimi kanali za razvod inštalacij. Izdelane so iz trpežnih materialov, zato so idealna rešitev za opremljanje konferenčnih in sejnih sob ter prostorov namenjenih izobraževanju.

Blagovne znamke

Celoten nabor konferenčnih miz, ki jih nudimo v podjetju Interteam si lahko ogledate na spletnih straneh proizvajalcev.

BosseDauphinHoweThonet

Povezani dokumenti

Blagovne znamke

Celoten nabor izdelkov, ki jih nudimo v podjetju Interteam si lahko ogledate na spletnih straneh proizvajalcev.