Ergonomija na delovnem mestu

Howe

Mednarodno podjetje Howe, s sedežem na Danskem, spada že skoraj stoletje med vodilne proizvajalce večnamenskih pohištvenih rešitev, ki omogočajo multifunkcionalno uporabo in optimizacijo prostora.

Galerija

Podjetje sodeluje s svetovno znanimi in večkrat nagrajenimi oblikovalci, ki se pri oblikovanju opirajo na načela Bauhausa (enostavnost, kakovost in funkcionalnost), v izdelkih pa je zaznati tudi neizbežen skandinavski pridih. Pri oblikovanju izdelkov se posebna pozornost namenja vsestranskosti in funkcionalnosti pohištva, ki se z lahkoto zlije s preostalo notranjo opremo in dekorjem posameznega ambienta ter tako zadovolji različne prostorske zahteve.

Howe ponuja rešitve, ki so edinstvena kombinacija vrhunskega oblikovanja, visoke kvalitete izdelave, odlične ergonomije, izjemne vzdržljivosti in trajnosti izdelkov, enostavne, funkcionalne in fleksibilne uporabe ter okolju prijazne tehnologije izdelave in razgradnje pohištva.

Izdelke odlikujejo izjemne rešitve, ki omogočajo enostavno nalaganje in zlaganje pohištva, enostavna zamenjava posameznih delov pohištva z nadomestnimi deli, uporaba izbranih, trpežnih in certificiranih materialov, ki ne onesnažujejo okolja ter nenehno prizadevanje po vključitvi recikliranih materialov v proizvodnjo pohištva.

Pohištvo Howe je zato primerno za različne namene uporabe in različna okolja – tako poslovna, javna kot bivalna.

Več informacij o podjetju in izdelkih preberite na www.howe.com

Povezani dokumenti

Blagovne znamke

Celoten nabor izdelkov, ki jih nudimo v podjetju Interteam si lahko ogledate na spletnih straneh proizvajalcev.