Ergonomija na delovnem mestu

Waldmann

Blagovna znamka Waldmann velja za sinonim na področju razvoja inovativnih svetlobnih rešitev. Družinsko podjetje, ki ga danes vodi že tretja generacija je bilo ustanovljeno leta 1928 v Villingen-Schwenningenu, v osrčju nemškega Schwarzwalda.

Galerija

Koncept svetlobnih rešitev, ki so ga razvili in ki ga stalno nadgrajujejo z najnovejšimi tehnološkimi inovacijami temelji na zagotavljanju varnosti in zdravja zaposlenih, povečanju produktivnosti ter prihranku energije. Primerna osvetlitev je namreč eden ključnih elementov zagotavljanja ustrezne ergonomije na delovnem mestu.

Podjetje Waldmann izdeluje visoko kakovostna pisarniška, industrijska in laboratorijska svetila. Proizvodni program obsega svetila za stroje (vgradna, nadgradna, cevna in reflektorska svetila), svetila za osvetlitev delovnih mest in prostorov (sistemska in univerzalna svetila, svetila s povečevalnimi stekli, ročne svetilke, svetila za osvetlitev delovnih prostorov in skladišč) ter pisarniška svetila (stoječa svetila, namizna svetila, stenske svetila ter stropna – viseča in stropna – vgradna svetila).

Več informacij o podjetju in izdelkih preberite na www.waldmann.com

Povezani dokumenti

Blagovne znamke

Celoten nabor izdelkov, ki jih nudimo v podjetju Interteam si lahko ogledate na spletnih straneh proizvajalcev.