Ergonomija na delovnem mestu

Klöber

Nemško podjetje Klöber je mednarodno priznani proizvajalec visoko kvalitetnih pisarniških stolov, ki so zasnovani v skladu z najvišjimi ergonomskimi standardi in z dosledno usmerjenostjo k uporabnikom.

Galerija

Sedeti zdravo in udobneje v pisarni. S tem ciljem je Margarete Klöber leta 1935 v Überlingenu ustanovila podjetje Klöber, ki je razvilo prvi ergonomski stol. Inovativni pristop v oblikovanju stola za zdravo in dinamično držo je spremenil celotno industrijo in številne inovacije je moč najti danes v vsakem ergonomsko oblikovanem stolu.

Dolgoletne izkušnje, združene s poznavanjem pravilnega sedenja, človeške fizionomije, navad in zahtev na delovnem mestu, prava mera trdih in mehkih komponent oblazinjenja, natančni šivi in funkcijski mehanizmi, ki delujejo intuitivno ter okolju prijazna tehnologija izdelave in razgradnje so zaščitni znak blagovne znamke, ki je sinonim za vrhunsko oblikovanje, natančno izdelavo in optimalno udobje.

Proizvodni program zajema izdelavo pisarniških delovnih stolov, konferenčnih stolov in večnamenskih stolov ter sedežnega pohištva.

Več informacij o podjetju in izdelkih preberite na www.kloeber.com

Povezani dokumenti

Blagovne znamke

Celoten nabor izdelkov, ki jih nudimo v podjetju Interteam si lahko ogledate na spletnih straneh proizvajalcev.