Ergonomija na delovnem mestu

Bosse

Začetki nemškega podjetja Bosse segajo v leto 1960, ko je Günter Bosse ustanovil podjetje Bosse Design, ki se je specializiralo za razvoj in izdelavo inovativnih suhomontažnih predelnih sten za poslovne prostore.

Galerija

Danes je podjetje del skupine Dauphin Human Design Group. V okviru skupine se je Bosse uveljavil kot strokovnjak za razvoj in proizvodnjo ekskluzivnega in minimalistično oblikovanega modularnega sistema predelnih sten in pisarniškega pohištva, ki skupaj z ostalimi blagovnimi znamkami ponuja celostne rešitve na področju opremljanja poslovnih prostorov.

Visoka kvaliteta izdelkov se kaže v pozornosti do detajla. Vse komponente sistema »modul space« so zasnovane na modularnosti, ki omogoča neskončno veliko možnosti za oblikovanje različnih ambientov v poslovnem in javnem okolju. Inteligentni sistemi veznih elementov ter širok nabor različnih materialov in barv vam nudi povsem prosto pot pri zasnovi in kreiranju različnih pohištvenih elementov. Z njimi lahko oblikujete recepcijske in sprejemne pulte, omare, regale, predalnike, mize za različne namene in celo sedežno pohištvo.

Več informacij o podjetju in izdelkih preberite na www.bosse.de

Povezani dokumenti

Blagovne znamke

Celoten nabor izdelkov, ki jih nudimo v podjetju Interteam si lahko ogledate na spletnih straneh proizvajalcev.