Ergonomija na delovnem mestu

Svetila za klinike, ambulante in nego

Raznolike delovne naloge v medicini in zdravstveni negi zahtevajo visoko stopnjo koncentracije in upoštevanje najvišjih higienskih in varnostnih standardov, zato je še toliko bolj pomembno, da so svetlobne rešitve ustrezne, varne, zanesljive in gospodarne.

Galerija

Različni tipi svetil, prilagojeni posameznemu delovnemu mestu in posameznim zahtevam.

Osvetlitev brez bleščanja in utripanja.

Enakomerna, homogena osvetlitev delovne površine, brez ostrih senc in z optimalno reprodukcijo barv.

Visoka svetilnost.

Varčna poraba energije.

Svetila z najnovejšo LED tehnologijo.

Enostavno čiščenje in vzdrževanje svetil.

Vsi izdelki so izdelani skladno z uveljavljenimi standardi za kakovost in varnost na delovnem mestu ter z vso skrbnostjo za varovanje okolja.

Najvišja kakovost svetlobe, majhna poraba energije, nizki stroški vzdrževanja ter vsestranskost uporabe, so glavne odlike svetlobnih rešitev švicarskega podjetja Derungs, ki je eden izmed vodilnih svetovnih proizvajalcev svetil, namenjenih za uporabo na področju zdravljenja, zdravstvene in negovalne oskrbe. Z združevanjem tehnološko inovativnih svetlobnih rešitev z individualnimi svetlobnimi koncepti, funkcionalnim oblikovanjem ter preprečljivo energijsko učinkovitostjo, so korak pred konkurenco.

Svetlobne rešitve podjetja Derungs so primerne za osvetlitev delovnih mest in prostorov v klinikah, bolnicah, ambulantah, laboratorijih, kozmetičnih salonih, domovih za starejše ter za osvetlitev delovnih mest in prostorov v veterinarskih klinikah in ambulantah.

Proizvodni program obsega:

  • stropna in stenska svetila za splošno osvetlitev vseh delovnih prostorov, v katerih se opravlja dejavnost medicinske nege in oskrbe, zdravljenje ter manjši kirurški posegi,
  • stropna in stenska svetila za splošno osvetlitev bolniških sob, sanitarnih prostorov, hodnikov, stopnišč, čakalnic in večnamenskih prostorov za bivanje in druženje.
  • bralna in / ali pregledovalna svetila ob bolniških posteljah, ki se lahko pritrdijo na konstrukcijo postelje, ali montirajo na zidne tirnice.
  • svetila za preglede, diagnoze, zdravljenje, intenzivno nego in manjše kirurške posege, ki so lahko prostostoječa, ali pritrjena na steno oz. strop.

Blagovne znamke

Celoten nabor svetil za klinike, ambulante in nego, ki jih nudimo v podjetju Interteam si lahko ogledate na spletnih straneh proizvajalcev.

Derungs

Povezani dokumenti

Blagovne znamke

Celoten nabor izdelkov, ki jih nudimo v podjetju Interteam si lahko ogledate na spletnih straneh proizvajalcev.