Ergonomija na delovnem mestu

Mize za večnamenske prostore

Mize za večnamenske prostore so idealna rešitev, ko želimo prostor preoblikovati za različne namene. Lahko so tudi zložljive, ali na kolesih. Inovativni sistemi zlaganja in različna podnožja omogočajo, da prostor enostavno in hitro preuredimo v prostor za banket, konferenco, predavanje ali druženje.

Galerija

Neskončna možnost kombiniranja miz.

Vsestranskost uporabe – za poslovna, javna ali bivalna okolja.

Eleganten dizajn in izjemna funkcionalnost.

Pri zložljivih modelih miz preprosti in inovativni sistemi zlaganja.

Različna podnožja.

Širok nabor materialov in barv.

Različni certifikati za kakovost in varnost ter certificirani materiali, ki omogočajo ustrezno razgradnjo in predelavo brez onesnaževanja okolja.

Optimizacija prostora, vsestranskost in funkcionalnost, fleksibilnost, preprosto rokovanje, visoka kvaliteta, trajnost izdelkov in sodoben dizajn je le nekaj izmed značilnosti, s katerimi lahko opišemo mize za večnamenske prostore vrhunskih proizvajalcev Dauphin, Howe in Thonet.

Širok nabor izbranih materialov in barv ter različnih izvedb miz bo zadovoljil še tako zahtevne želje.

Zaradi večnamenske uporabnosti in trpežnosti so mize primerne za različne namene uporabe in različna okolja – tako poslovna, javna kot bivalna. Umestimo jih lahko v večnamenske poslovne in javne prostore, kantine, gostinske lokale, restavracije, knjižnice, svoje mesto pa najdejo tudi v domačem, bivalnem okolju. Lahkoten in brezčasen dizajn omogoča, da z njimi brez težav dopolnimo moderen ali klasično oblikovan interier.

Blagovne znamke

Celoten nabor miz za večnamenske prostore, ki jih nudimo v podjetju Interteam si lahko ogledate na spletnih straneh proizvajalcev.

DauphinHoweThonet

Povezani dokumenti

Blagovne znamke

Celoten nabor izdelkov, ki jih nudimo v podjetju Interteam si lahko ogledate na spletnih straneh proizvajalcev.