Ergonomija na delovnem mestu

Konferenčni stoli

Če potrebujete rešitev za konferenčni center z nekaj sto ali tisoč stoli, kjer je funkcionalnost stola glavna zahteva, ali iščete konferenčne stole za sejno sobo menedžmenta uprave, kjer je v ospredju predvsem udobje in dizajn stola, vam v podjetju Interteam nudimo izdelke vrhunskih proizvajalcev konferenčnih stolov.

Galerija

Ergonomsko oblikovani stoli.

Možnost nakladanja.

Različni dodatki – preklopna mizica, odlagalna košara, elementi za spajanje stolov.

Različni tipi podnožij, primernih za trdo ali mehko podlago.

Širok nabor materialov in barv.

Različni certifikati za kakovost in varnost pri delu ter certificirani materiali, ki omogočajo ustrezno razgradnjo in predelavo brez onesnaževanja okolja.

V širokem in raznolikem naboru konferenčnih stolov proizvajalcev Dauphin, Howe, Klöber, Rim, Thonet, Trend Office in Züco najdete izdelke, ki združujejo vse zahteve, ki jih mora takšen stol zagotavljati. Ergonomsko zasnovani stoli ponujajo uporabniku popolno udobje, tudi pri večurnem sedenju. Lahko so nakladalni, kar omogoča maksimalno funkcionalnost in raznolikost pri oblikovanju in uporabi prostora za različne namene. Posamezni modeli konferenčnih stolov so izdelani z različnimi variantami podnožij, lahko so z opirali ali brez opiral za roke, možno jih je opremiti z različnimi dodatki (preklopna mizica za pisanje, odlagalna košara, elementi za spajanje stolov v vrste), širok nabor izbranih materialov in barv pa bo zadovoljil še tako zahtevne želje.

Konferenčni stoli so primerni za različne namene uporabe (sestankovanja, predavanja, izobraževalne delavnice in treninge, prireditve ipd.) in različna okolja (poslovne objekte, dvorane in večnamenske prostore, galerije in muzeje, knjižnice, šole in fakultete itd.).

Blagovne znamke

Celoten nabor konferenčnih stolov, ki jih nudimo v podjetju Interteam si lahko ogledate na spletnih straneh proizvajalcev.

DauphinHoweKlöberRimThonetTrend OfficeZüco

Povezani dokumenti

Blagovne znamke

Celoten nabor izdelkov, ki jih nudimo v podjetju Interteam si lahko ogledate na spletnih straneh proizvajalcev.